Prijsbereik: Van naar

Breedstraat 39A, 3111 BB Schiedam, Nederland

4 kamer appartement aan de rand van de historische binnenstad van Schiedam
€ 145.000 k.k.

Detail

Gegeüpdate op september 9, 2019 bij 10:31 am

  • Prijs: € 145.000 k.k.
  • Onroerend Goed Oppervlakte: 59 m²
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 2
  • Bouwjaar: 1939

Aanvullende details

  • Aantal Woonlagen: 2
  • Inhoud: 148 m³
  • Verdieping : 1ste

Omschrijving

Dit leukeappartement is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Schiedam  en beschikt over een heerlijk lichte en ruime woonkamer.

Vanuit de woning loopt u via de Dam direct naar het centrum om ergens een gezellig terrasje te pakken. Winkels, openbaar vervoer in nabije omgeving en binnen enkele minuten op de snelweg.
We nodigen u graag uit om zelf de woning te komen bekijken!

Indeling:
Begane grond: entree;

Eerste verdieping: L-vormige woonkamer, dichte keuken met eenvoudig maar nette keukenblok met bovenkastjes, toiletruimte met toilet en fonteintje;

Tweede verdieping: Overloop, royale slaapkamer aan voorzijde, kleinere slaapkamer aan de achterzijde, lichte badkamer, geheel betegeld en voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Belangrijke informatie:

1 Informatie
Bij het kopen van een woning is er niets zo belangrijk als het krijgen van de juiste (en zoveel mogelijk) informatie. Als u ons een mail stuurt en daarin aangeeft interesse te hebben in de woning, ontvangt u van ons het complete informatiepakket. Hierin vindt u alles om tot een goed beeld te komen over de woning, zoals een informatielijst ingevuld door de eigenaar, een lijst met wat er achter blijft in de woning, recente verbeteringen en verbouwingen, recente transacties in de wijk, extra foto’s welke niet op het internet staan en ga zo maar door. In het informatiepakket vindt u onder andere: uitleg over het biedingsproces, het meetcertificaat, een door de eigenaar ingevulde informatielijst, een lijst met spullen die achter blijven in de woning, een woning waarde uitleg met daarin een duidelijke uitleg hoe de prijs van de woning tot stand is gekomen en verder nog veel meer informatie die u vaak niet te zien krijgt.

2 Verkoop procedure
De woning wordt verkocht aan de best biedende partij. Dat kan de hoogst biedende zijn, maar de eigenaar heeft de keuze om een andere partij te kiezen als de secundaire voorwaarden beter uit komen. We accepteren alleen biedingen van mensen die in ons systeem staan. Dat wil zeggen partijen die via de mail de stukken hebben opgevraagd, of partijen die hun gegevens hebben doorgegeven op een bezichtiging of open huis. Als u de woning wilt bezoeken tijdens het open huis is het aan te raden dit aan te geven in de mail waarin u de stukken opvraagt. U staat dan direct in het systeem. Voor een exacte uitleg over het biedingsproces verwijzen we u graag naar het informatiepakket welke u kunt opvragen via de mail.

3 NEN 2580 Meetinstructies
De woning is gemeten middels de NEN 2580 methode, de enige juiste methode om woningen aan te bieden voor vrije verkoop. Dankzij deze gestandaardiseerde meetmethode kunt u eenvoudig alle woningen met elkaar vergelijken. Maar let op! Niet alle woningen die te koop worden aangeboden zijn middels deze methode opgemeten. Houdt er dus rekening mee dat woningen die op papier groter zijn, in de praktijk zelfs kleiner kunnen zijn. Vraag daarom altijd het meetcertificaat op van de woning waar u interesse in heeft. Het NEN 2580 meetcertificaat zit bij het informatiepakket waar we u eerder over verteld hebben.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1939
Inhoud: ca. 148m3
Woonoppervlakte: ca. 59 m2
Eigen grond

Kenmerken

Plattegronden

Begane grond

Floor Plan

Eerste etage

Floor Plan

Tweede etage

Floor Plan
Dennis van Treuren
Dennis van Treuren
010-30 76 72006-4224 7913
Facebook

Ontvang meer informatie