Mansion Makelaardij is een erkende NWWI Taxateur, gespecialiseerd in het uitvoeren van taxaties voor woningen in Rotterdam en omstreken (tot maximaal 20 km van Rotterdam).

Al vele jaren bieden wij taxatierapporten van hoge kwaliteit tegen een lage prijs met een snelle service. Een bijzonder onderdeel van onze service is de Taxatie Garantie. Dit houdt in dat onze taxatierapporten altijd worden geaccepteerd door Nederlandse banken en overige financiële instellingen.

Mansion Makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie VBO, hiernaast staat Taxateur Rotterdam ingeschreven bij het kwaliteitsregister NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Ook zijn wij uiteraard aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Ik wil meer weten

Kosten

Wat komt erbij kijken?

NWWI taxatie – € 399,-

Sinds 1 oktober 2021 is het vanuit de overheid verplicht gesteld om een bouwtechnische toevoeging te plaatsen in een taxatierapport. Dat kan middels het aanleveren van een bouwtechnisch onderzoek welke niet ouder is dan 1 jaar. Als u deze niet heeft kunnen wij de bouwtechnische toevoeging voor u regelen voor 100 euro. Door dezelfde nieuwe regelgeving moeten we helaas ook een toeslag rekenen voor appartementen en verbouwingen van 50 euro. Voor woningen in verhuurde staat berekenen we een toeslag van 100 euro.

Bent u opzoek naar een taxateur om meerdere appartementen in hetzelfde gebouw te laten taxeren? Dan is het vrijwel altijd mogelijk om een korting te realiseren. Er wordt dan namelijk bespaart op reiskosten, en doorlezen van docuemten welke voor het gehele complex dezelfde zijn.

Meer over ons

Kosten

Woonstichtingen

Wat komt erbij kijken?

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van taxaties ten behoeve van een arbitrage. Als u het niet eens bent met de waarde die u terug krijgt van uw woonstichting kunt u ons hiervoor inschakelen. Let op, wij doen geen taxaties welke lopen via het Corpoflow systeem van Woonbron, omdat wij niet achter deze manier van taxeren staan. Als u een taxatie ontvangen heeft van Woonbron waar u het niet mee eens bent kunt u ons wel inschakelen.

Met ons in gesprek

Woonstichtingen

De voordelen van een taxatie via Mansion Makelaardij

7 voordelen

  • Voordelig

  • Direct contact na aanvraag

  • Door alle banken erkend

  • Taxateurs die door het NWWI erkend zijn

  • Uitgebreid de tijd nemen voor uw taxatie

  • Ervaren taxateurs uit Rotterdam en omstreken

  • Geen bijkomende kosten achteraf

Belangrijk om te weten

Handige informatie

Al onze taxaties worden gevalideerd, ook als dat niet nodig is. Een korting voor een niet gevalideerd rapport bieden wij helaas niet. Niet gevalideerde rapporten worden namelijk zelden geaccepteerd door banken, en daarmee kunnen we de acceptatie garantie niet bieden.

Spoedtaxaties hebben een toeslag van 100 euro en wij doen geen taxaties voor nieuwbouw projecten.Als u besluit om de taxatie niet door te laten gaan nadat de taxteur al bij u langs is geweest zijn de kosten 275 euro.

Als er niemand aanwezig kan zijn om de deur voor de taxateur te openen kunnen wij de sleutel(s) ophalen in een straal van 10 kilometer rondom de de woning. Hiervoor berekenen we een toeslag van 75 euro. Voor grotere afstanden in overleg.

Annuleren kan tot uiterlijk 24 uur voor de afspraak. Voor afzeggingen binnen 24 uur voor de afspraak zullen we 75 euro in rekening brengen. Bij het niet tijdig afzeggen van de afspraak waardoor de taxateur al ter plaatse is, moeten we helaas 175 euro in rekening brengen.

Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met onze voorwaarden. Aanpassingen achteraf zijn in sommige gevallen mogelijk. De kosten hiervan zijn 75 euro + het verschil tussen de kostprijs van de oude en de nieuwe taxatie.

Interesse in onze diensten?

Contact

Of heeft u een vraag aan ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen

Interesse in onze diensten?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod